• Crystal Clean

Σας παρουσιάζουμε το Crystal Clean - το σύστημα καθαρισμού παραθύρων και λείων επιφανειών που μετατρέπει το πλύσιμο σε παιδικό παιχνίδι.

Το Crystal Clean είναι σύστημα καθαρισμού παραθύρων και λείων επιφανειών που λειτουργεί μόνο με ένα πέρασμα, δεν λερώνει, δεν αφήνει λεκέδες και χάος και καθιστά πολύ πιο εύκολο το καθάρισμα του σπιτιού σας, γιατί κάνει τη βρώμικη δουλειά αντί για σας.

Το μυστικό του Crystal Clean κρύβεται στον ειδικό υαλοκαθαριστήρα σιλικόνης και στην ενσωματωμένη δεξαμενή βρώμικων νερών.

Ο υαλοκαθαριστήρας εφαρμόζει τέλεια στην επιφάνεια και συλλέγει το υγρό μαζί με τη βρωμιά, οδηγώντας το απευθείας στη δεξαμενή, ώστε να αποφευχθούν τα τρεξίματα, οι λεκέδες και οι σταγόνες παντού.

Αυτό σημαίνει, ότι σε αντίθεση με τους άλλους υαλοκαθαριστήρες, ο υαλοκαθαριστήρας  Crystal Clean δεν θα σας ανοίξει παραπάνω δουλειά. Αντίθετα, θα μπορείτε να πλένετε γρήγορα και εύκολα τα παράθυρα με ένα μόνο πέρασμα, χωρίς να σέρνετε μαζί σας άλλα σκεύη και σφουγγαρόπανα, χωρίς να λερώνετε τα περβάζια, χωρίς να μουσκεύετε το πάτωμα.

Και όχι μόνο αυτό!

Να μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Crystal Clean ίσως το καλύτερο σύστημα καθαρισμού παραθύρων και λείων επιφανειών στο σπίτι:

 • ​Με το Crystal Clean τα παράθυρα πλένονται σε χρόνο μηδέν, χάρη στον ενσωματωμένο υαλοκαθαριστήρα που ολισθαίνει σαν ξυράφι, εφαρμόζει τέλεια στην επιφάνεια και δεν χάνει ούτε ένα εκατοστό (και επιπλέον καθαρίζει με ένα πέρασμα και χωρίς "πασαλείμματα").
 • ​Χάρη στην ενσωματωμένη δεξαμενή, το Crystal Clean γίνεται παγίδα για τη βρωμιά, γιατί συλλέγει όλο το βρώμικο υγρό μέσα της, πριν φτάσει στο περβάζι ή στο πάτωμα, γλιτώνοντάς σας έτσι από το μετέπειτα καθάρισμα του χάους που θα δημιουργούνταν.
 • ​Πέραν αυτού, το Crystal Clean είναι κατάλληλο για σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα τριγυρνάτε φορτωμένες με πολλά και διάφορα εργαλεία, για να καθαρίσετε το σπίτι σας (φανταστείτε πόσο πιο εύκολες, πιο σύντομες και πιο ευχάριστες θα γίνουν οι γενικές καθαριότητες).
 • ​Ο ενσωματωμένος υαλοκαθαριστήρας σιλικόνης είναι, από τη μεριά του, μαλακός σαν βαμβάκι, προστατεύοντας με τον τρόπο αυτόν ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες (μπορείτε να πλύνετε με ασφάλεια τους καινούριους υαλοπίνακες των παραθύρων ή τις βιτρίνες στη βεράντα χωρίς κίνδυνο γρατζουνιών).
 • ​Το Crystal Clean είναι τόσο ελαφρύ και εύχρηστο, ώστε δεν θα μένετε πλέον χωρίς χέρια, ενώ πλένετε τα παράθυρα (ακόμα κι αν περάσετε τα τζάμια σε όλο το σπίτι με τη μία, πάλι θα νιώθετε φρέσκες και ευδιάθετες, σαν μετά από έναν γλυκό υπνάκο).
 • ​Με το Crystal Clean, δεν χρειάζεται να σκαρφαλώνετε σαν ορειβάτης για να φτάσετε κάποιο χαμηλό ή ψηλό παράθυρο, γιατί η τηλεσκοπική λαβή λειτουργεί ως επέκταση του χεριού σας - ώστε να μπορείτε να φτάσετε σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο και να το καθαρίσετε με χειρουργική ακρίβεια.
 • ​Ακόμα και οι καμπύλες επιφάνειες δεν δημιουργούν πρόβλημα για το Crystal Clean χάρη στον ενσωματωμένο υαλοκαθαριστήρα σιλικόνης 6 εκατοστών, ο οποίος προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε καμπυλότητα (μόνο   για σύγκριση, η σιλικόνη στους συνηθισμένους υαλοκαθαριστήρες έχει μήκος 1,5 εκ.).
 • ​Η μακρύτερη λωρίδα σιλικόνης σημαίνει και μεγαλύτερη επιφάνεια συλλογής,   χάρη στο οποίο δεν υπάρχει κίνδυνος τρεξίματος της βρωμιάς.

Να και μερικά επιπλέον πλεονεκτήματα του συστήματος Crystal Clean:

 • ​Με τη βοήθειά του, τα πλακάκια του μπάνιου καθαρίζονται από μόνα τους - είναι αρκετό μετά το μπάνιο να τα περάσετε μόνο μια φορά, για να περισυλλεγεί το νερό, οι υγροποιημένοι ατμοί και ο αφρός (αυτό θα διευκολύνει το βασικό καθάρισμα αργότερα).
 • ​Το Crystal Clean είναι κατάλληλο ακόμα και για πλενόμενους τοίχους και για σχεδόν όλες τις λείες επιφάνειες, πράγμα που σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να κρατάτε όλο το σπίτι σας καθαρό με ένα και μόνο εργαλείο.
 • ​Όλες εκείνες οι μικρές και πάντα βρώμικες γωνίτσες δεν θα παίζουν πλέον με τα νεύρα σας, δεδομένου ότι ο υαλοκαθαριστήρας σιλικόνης περνά σαν τυφώνας και πάνω απ' αυτές.
 • ​Το Crystal Clean λειτουργεί τόσο εύκολα, ώστε ακόμη και ο σύζυγός σας και τα παιδιά σας θα μπορούν να καθαρίζουν τα παράθυρα, επειδή δεν χρειάζεται σχεδόν καμία δεξιότητα ή εμπειρία (ήρεμα, δεν υπάρχει κίνδυνος να πιτσιλιστούν μέχρι τα αυτιά, ως συνήθως, όταν σας βοηθούν στο καθάρισμα).
 • ​Το Crystal Clean μπορεί να χρησιμοποιείται επανειλημμένα, μια και το καθάρισμά του είναι πανεύκολο -  χύνετε το υγρό της δεξαμενής, ξεπλένετε με νερό κι είναι πάλι έτοιμο για δράση!

Crystal Clean

 • Κωδικός Προϊόντος: Crystal Clean
 • Διαθεσιμότητα: 7
 • 17,95€


Ετικέτες: Crystal Clean