• HD Night Vision Glasses

HD Night Vision Glasses - τα γυαλιά - ασπίδα κατά των φώτων που μας βομβαρδίζουν στο σκοτάδι

Τα HD Night Vision Glasses είναι γυαλιά για νυχτερινή οδήγηση, τα οποία ανακουφίζουν την όραση, ξεκαθαρίζουν τη θέα και βελτιώνουν την ορατότητα του δρόμου. Δεν επιτρέπουν στα φώτα να διαχέονται και να συγχωνεύονται, και έτσι τα μάτια δεν υποβάλλονται σε συνεχή ένταση και το άγχος της οδήγησης μειώνεται σημαντικά.

Το μυστικό των γυαλιών HD Night Vision Glasses βρίσκεται στους ειδικούς φακούς τους, κατασκευασμένους με ιδιαίτερο τύπο σχεδιασμού, έτσι ώστε να "σκοτώνουν" το μπλε φάσμα του τεχνητού φωτός (που είναι στην πραγματικότητα μια από τις σημαντικές αιτίες να προκαλείται ένταση στо μάτι κατά την οδήγηση στο σκοτάδι).

Με τον τρόπο αυτό, οι φακοί των γυαλιών HD Night Vision Glasses ενεργούν ως προσοφθάλμιος φακός με υψηλή ανάλυση και οπτική ποιότητα, εξαλείφοντας την θάμβωση των λάμψεων και αυξάνοντας τον κορεσμό των χρωμάτων. Έτσι, κάθε φορά που οδηγείτε φορώντας τα, θα έχετε μπροστά σας σαφή και ευκρινή εικόνα..

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό!

Να πώς τα γυαλιά αυτά θα διευκολύνουν το ταξίδι σας, από την πρώτη κιόλας χρήση τους:

 • Η θάμβωση από το έντονο φως των προβολέων, τα φλας και τα φώτα του δρόμου θα σταματήσει και τα μάτια σας θα ξεκουραστούν, μια για πάντα, ακόμη κι αν το επερχόμενο, από το αντίθετο ρεύμα κίνησης, αυτοκίνητο οδηγεί  με φανούς πορείας
 • Θα βλέπετε τα αντικείμενα στο δρόμο τόσο καθαρά, ώστε να αντιλαμβάνεστε ακόμη και τους εμφανιζόμενους από το πουθενά πεζούς (ακόμη κι αυτούς που δεν φορούν ανακλαστικά ενδύματα)
 • Δεν θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε παιδικό λούνα παρκ, κάθε φορά που περνάτε τα φανάρια ή δίπλα από σήματα που αναβοσβήνουν
 • Θα προσπερνάτε, δίχως να αναρωτιέστε πόσα αυτοκίνητα υπάρχουν στο αντίθετο ρεύμα κίνησης και πού ακριβώς βρίσκονται
 • Τα λαμπερά φώτα των σηράγγων δεν θα σας θαμπώνουν σαν να έχετε καθίσει σε οδοντιατρική καρέκλα
 • Δεν θα τρελαίνεστε, ακόμη κι αν οι προβολείς πίσω σας λάμπουν στους καθρέφτες σας (και θα γλιτώσετε τον εαυτό σας από τις περιττές προσπάθειες για την προσαρμογή της θέσης τους).

Αλλά μην παίρνετε τα λόγια μας ως δεδομένα, πεισθείτε μόνοι σας

Παραγγείλετε τώρα τα γυαλιά HD Night Vision Glasses και δοκιμάστε τα κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου των 60 ημερών την οποία παρέχουμε. Δοκιμάστε τα και θα δείτε πως:

 • Ο δρόμος δεν θα είναι πλέον γεμάτος αναλαμπές, ακόμα και στη βροχή και το χιόνι
 • Θα βγάζετε για περίπατο τον σκύλο σας και θα αθλείστε στο σκοτάδι, χωρίς οι απέναντι προβολείς να σας ενοχλούν και να σας εμποδίζουν
 • Θα έχετε ορατότητα ακόμη και με καιρικές συνθήκες στις οποίες κυριαρχούν αμυδρό φως και ομίχλη  - δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε την πρόγνωση του καιρού ή να τρέχετε για να μην σας προλάβει το ηλιοβασίλεμα
 • Μετά την οδήγηση στο σκοτάδι δεν θα νιώθετε εξαντλημένοι (ανεξάρτητα αν οδηγείτε μία φορά το μήνα ή κάθε μέρα).

Εάν και πάλι δεν μας πιστεύετε, δείτε και μόνοι σας τι λένε αυτοί που έχουν ήδη δοκιμάσει τα γυαλιά HD Night Vision Glasses:

„Είναι τόσο ελαφρά και άνετα, ώστε να τα ξεχνώ πάνω μου και η γυναίκα μου γελάει κάθε φορά, όταν επιστρέφω στο σπίτι μετά τη δουλειά.“

(Θεόδωρος Ιωαννίδης, οδηγός ταξί,   Πάτρα)

„Νιώθω σαν ξαναγεννημένος, από τότε που άρχισα να τα χρησιμοποιώ. Το καλύτερο είναι, ότι μπορώ να τα φορώ απευθείας πάνω από τα γυαλιά οράσεως και να οδηγώ χωρίς να τα βάζω και βγάζω διαρκώς. Όλα, όσα μου χρειάζονται είναι μπροστά στα μάτια μου.“

(Ανθίππη Βέτσικα, λογιστής,  Αθήνα)

„Πήρα τα γυαλιά και οδηγώ με κέφι. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει καλά πόσο αδέξιος είμαι ... προφανώς πρόκειται για πολύ γερά γυαλιά, αφού μένουν ακόμα άθικτα. Τα παίρνεις μια φορά και μετά ούτε καν τα σκέφτεσαι...“

(Αλέξης Παπαδόπουλος, άνεργος, Πειραιάς)

Πόσο κοστίζουν τα γυαλιά HD Night Vision;

Αν μπείτε σε ένα κατάστημα με γυαλιά γνωστών εμπορικών σημάτων, θα δείτε ότι η τιμή ενός ζεύγους ξεκινά από 50 ευρώ και μάλιστα μόνο σε περίοδο εκπτώσεων ή αν πρόκειται για το μόνο κομμάτι που έχει απομείνει.

Τα γυαλιά HD Night Vision Glasses, όμως, όχι μόνο δεν θα σας κοστίσουν τόσο, αλλά ούτε καν το μισό.

Η τιμή των γυαλιών νυχτερινής όρασης είναι 15.95 ευρώ, και η επένδυση γι αυτά θα σας ξεπληρωθεί πολλαπλά για το χρονικό διάστημα που θα τα χρησιμοποιείτε.

Η τιμή αυτή περιλαμβάνει τα γυαλιά νυχτερινής όρασης στο γενικό τους μέγεθος, με ειδικούς και ανθεκτικούς φακούς και εξίσου γερά πλαίσια.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι, στην πράξη, τα γυαλιά θα σας κοστίσουν λιγότερο από ένα λεπτό την ημέρα!

Αλλά ακριβώς επειδή φθάσατε ως εδώ,θα σας δώσουμε ακόμα καλύτερους όρους!

Αν παραγγείλετε τα γυαλιά σας HD Night Vision Glasses στα επόμενα 20 λεπτά, θα λάβετε ένα δεύτερο ζευγάρι γυαλιά ημέρας (με ενσωματωμένο πολωτικό φίλτρο) εντελώς δωρεάν!

Αυτό σημαίνει, ότι ανεξάρτητα από το πότε οδηγείτε, η θέα σας θα είναι ευκρινής και το ταξίδι ήρεμο και απρόσκοπτο.

Γιατί σας δίνουμε 1 ζευγάρι γυαλιά ημέρας ως δώρο;

Προτού να πείτε "Ναι, αλλά εγώ έχω τα γυαλιά ηλίου μου, τι μου χρειάζεται δεύτερο ζευγάρι;"

επιτρέψτε μας να σας εξηγήσουμε τη διαφορά μεταξύ των συμβατικών γυαλιών ηλίου και των γυαλιών ημέρας HD Night Vision:

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν, ότι τα γυαλιά ηλίου στην πραγματικότητα δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλή, όταν τα φοράμε πίσω από το τιμόνι. Η αιτία έγκειται στο γεγονός ότι, λόγω του συνήθως μεγάλου τους ποσοστού σκίασης, τα γυαλιά ηλίου μειώνουν την αντίθεση και έτσι αυξάνουν τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Σε αντίθεση με τα συμβατικά γυαλιά ηλίου, όμως, τα γυαλιά ημέρας HD Night Vision:

 • ενισχύουν την αντίθεση και τα χρώματα των αντικειμένων στο δρόμο
 • μειώνουν την θάμβωση από το έντονο φως του ήλιου
 • κάνουν τη θέα ευκρινή και καθαρή
 • δεν προκαλούν ένταση στα μάτια
 • σε βροχή ή χιόνι οι επιφάνειες δεν αναλαμπίζουν και δεν ερεθίζουν το μάτι.

HD Night Vision Glasses

 • Κωδικός Προϊόντος: HD Night Vision Glasses
 • Διαθεσιμότητα: 458
 • 15,95€


Ετικέτες: HD Night Vision Glasses