• Pet Brush
Αγαπητοί γονείς και ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων,

Σας παρουσιάζουμε την Pet Brush  – την ελαστική βούρτσα που καθαρίζει τρίχες, χνούδια και άλλα μικροσκοπικά σκουπιδάκια, βαθιά συνυφασμένα στο ύφασμα του καναπέ, στα ρούχα και στα έπιπλα.

Η αποτελεσματικότητα αυτής της μικρής βούρτσας είναι εντυπωσιακή (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το πιο πάνω βίντεο) και ο λόγος που δρα τόσο καλά οφείλεται στο ότι είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό, φυσικό ελαστομερές υλικό.

Το ελαστομερές υλικό διακόπτει την αλληλεπίδραση του στατικού ηλεκτρισμού των τριχών με τα περισσότερα είδη επιφανειών. Ταυτόχρονα, το ελαστομερές υλικό δημιουργεί ηλεκτρικό φορτίο που έλκει τις τρίχες και επιτρέπει στην Pet Brush να συλλέγει χνούδια και τρίχες σχεδόν σαν μαγνήτης.

Αν έχετε ποτέ σας παίξει, όσο ήσασταν παιδιά, με φουσκωμένο ελαστικό μπαλόνι, σίγουρα έχετε δει πώς δρα ο στατικός ηλεκτρισμός.

Αρκεί να τρίψετε το ελαστικό μπαλόνι στα μαλλιά σας, οπότε οι τρίχες των μαλλιών σας ηλεκτρίζονται και κολλάνε στο μπαλόνι σαν μαγνήτης.

Η αρχή, στην περίπτωσή μας, είναι η ίδια, κι αυτό σας δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τις συμβατικές βούρτσες, όσον αφορά στο καθάρισμα επιφανειών από χνούδια και τρίχες.

Και το καλύτερο απ’ όλα είναι, ότι η ελαστική βούρτσα καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα. Μπορείτε να την πλύνετε απευθείας στον νεροχύτη, να τη σαπουνίσετε, αν θέλετε, και να τη χρησιμοποιήσετε αφού στεγνώσει, σαν να είναι ολοκαίνουργια.

Επιπλέον, η Pet Brush είναι κατάλληλη και για υγρό καθάρισμα, μια και το ελαστομερές υλικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και δεν διαβρώνεται από χημικά.

Αυτό σημαίνει, ότι μπορείτε άνετα να τρίβετε και να καθαρίζετε ξεραμένους ή λιπαρούς λεκέδες πάνω σε πλακάκια, δάπεδα με παρκέ, ή πάγκους… χωρίς να ανησυχείτε μην τύχει και προκληθούν χαρακιές στην αντίστοιχη επιφάνεια.

Όλα αυτά καθιστούν την Pet Brush αναντικατάστατο βοηθό για όποιον έχει κατοικίδιο ζώο… και θέλει η εμφάνισή του να είναι άψογη, ακόμα κι όταν βρίσκεται έξω από το σπίτι… για όποιον έχει αυτοκίνητο και δεν θέλει το εσωτερικό του να μοιάζει με σταύλο… και στην πράξη για όποιον θέλει απλά να απομακρύνει τα σκουπίδια που τον ενοχλούν, χωρίς αυτό να τον εκνευρίζει.

Να οι 5 πιο βασικές χρήσεις, για τις οποίες η ελαστική  βούρτσα Pet Brush  θα σας είναι αναντικατάστατος βοηθός:

  1. Συντήρηση και καθαρισμός καναπέδων και επικαλυμμένων επίπλων. Ένα από τα πιο δύσκολα αντικείμενα για καθάρισμα στο σπίτι είναι τα επικαλυμμένα έπιπλα, όπως για παράδειγμα ο καναπές. Κι αυτό γιατί ο καναπές χρησιμοποιείται συνεχώς, έλκει τις τρίχες σαν μαγνήτης, μαζεύει ρύπους παντού (ειδικά στις γωνίες του) και έχει πάρα πολλές καμπύλες – πράγμα που τον καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο για καθάρισμα, ακόμα και με ηλεκτρική σκούπα χειρός. Σ’ αυτή την περίπτωση η ελαστική βούρτσα είναι αληθινή σωτηρία, γιατί μπορεί να φτάσει μέχρι τις γωνίες (χάρη στο κωνικό της άκρο) και παρακολουθεί εύκολα τις ποικιλόμορφες, πολυπληθείς καμπύλες των επίπλων

  2. Καθαρισμός ξεραμένων λεκέδων με απορρυπαντικό. Τα απορρυπαντικά δεν μπορούν να προσβάλουν την ελαστική βούρτσα, ενώ χάρη στο ότι το φυσικό ελαστομερές υλικό είναι μαλακό, μπορείτε να τρίβετε με τη βούρτσα άνετα, χωρίς να ανησυχείτε ότι θα προκαλέσετε χαρακιές στην επιφάνεια που καθαρίζετε. Αυτό σημαίνει, ότι αν υπάρχουν λιπαροί ή ξεραμένοι λεκέδες στα πλακάκια του μπάνιου, στα παράθυρα, το παρκέ ή τη μοκέτα, μπορείτε να τα καθαρίσετε εύκολα και άνετα με τη βοήθεια της μικρής ελαστικής βούρτσας. Φυσικά αυτή δεν είναι μια βολική λύση, σε περίπτωση που θέλετε να πλύνετε ολόκληρο το μπάνιο σας, αλλά είναι η τέλεια λύση για πιο μικρές επιφάνειες.

  3. Για να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας καθαρό.. Αν έχετε κάποιο κατοικίδιο ζώο και το παίρνετε μαζί σας στο αυτοκίνητο, δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσουμε να σας πείσουμε πόσο θα σας διευκολύνει τη ζωή αυτή η μικρή ελαστική βούρτσα. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε κατοικίδιο ζώο, σας συνιστούμε να κρατάτε μια τέτοια βούρτσα  στο αυτοκίνητό σας, για να μπορείτε να διατηρείτε καθαρή την ταπετσαρία σας. Με τη βοήθεια της θα μπορείτε να καθαρίζετε τα καλύμματα δαπέδου, τις τζάντες, ακόμη και τους λεκέδες στα παράθυρα και τους προβολείς, μια και το ελαστομερές υλικό είναι κατάλληλο και για υγρή χρήση, και φυσικά, πάλι με τη βοήθεια της, θα μπορείτε να καθαρίζετε και το χιόνι από τα τζάμια τον χειμώνα.

    Εξαιρετικά χρήσιμη  ανέχετε κατοικίδιο ζώο:
  4. Για να καθαρίζετε τα ρούχα σας από κολλημένα, πάνω τους, χνούδια και τρίχες. Αν έχετε κάποιο κατοικίδιο, σίγουρα γνωρίζετε ότι όταν παίζετε μαζί του τα ρούχα σας γεμίζουν με τρίχες. Στην περίπτωση αυτή η ελαστική βούρτσα κάνει εξαιρετική δουλειά, επειδή μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε απευθείας πάνω στα ρούχα που φοράτε και να βουρτσίζετε τους ρύπους. Δεν χρειάζεται πλέον να αλλάζετε τα ρούχα σας, αν έχετε παίξει με τον σκύλο ή τη γάτα σας, πριν βγείτε. Βουρτσίζεστε ελαφρά με την ελαστική βούρτσα και είστε έτοιμοι.

  5. Για χτένισμα, λούσιμο και  καθαρισμό των κατοικίδιων ζώων. Μην περιμένετε να γεμίσουν τρίχες τα ρούχα και τα έπιπλά σας, πριν να χρησιμοποιήσετε τη βούρτσα σας. Το ελαστομερές υλικό είναι απαλό στην αφή, δεν ερεθίζει το δέρμα και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να βουρτσίζετε το κατοικίδιο ζώο σας και να μαζεύετε τις τρίχες που πέφτουν, προτού αυτές βρεθούν οπουδήποτε πάνω σας ή πάνω στα έπιπλα. Σε αντίθεση με τις συρμάτινες βούρτσες, που αποσπούν μέρος από το γερό τρίχωμα και μπορεί να τραυματίσουν το δέρμα του κατοικίδιου ζώου σας, η ελαστική βούρτσα μαζεύει μόνο τις τρίχες που έχουν πέσει, κάνοντας ταυτόχρονα απαλό μασάζ στο δέρμα του κατοικίδιου ζώου σας. Με τη βοήθεια της μπορείτε ακόμα και να το σαπουνίζετε και να του κάνετε μπάνιο.



Pet Brush

  • Κωδικός Προϊόντος: Pet Brush
  • Διαθεσιμότητα: 399
  • 9,75€


Ετικέτες: Pet Brush, σκούπα, καθαρό, καθαρό