Όροι παράδοσης

Παραγγελία

Για να παραγγείλετε από την Bestoffers-gr, θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε το επιθυμητό προϊόν και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο πλήκτρο "Προσθήκη στο καλάθι".  Ελέγξτε το περιεχόμενο του καλαθιού, το οποίο βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας και κάντε κλικ στο πλήκτρο "Αγορά ". Αφού το κάνετε, θα πρέπει να πατήσετε τα δύο συνεχόμενα πλήκτρα "Επόμενο", να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής, ο οποίος είναι "Αντικαταβολή - πληρωμή κατά την παράδοση" και, τέλος, κάντε κλικ στο πλήκτρο "Επιβεβαίωση της παραγγελίας".

Οι παραγγελίες παραδίδονται εντός 5-7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Αφού κάνετε την παραγγελία θα λάβετε μήνυμα email με επιβεβαίωση για την παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες που γίνονται τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες, παραδίδονται με έως 3 ημέρες καθυστέρηση.

​Μπορείτε να δοκιμάσετε το προϊόν για δύο ολόκληρους μήνες (60 ημέρες) και να το επιστρέψετε, αν δεν είστε ικανοποιημένοι.

Παράδοση

Το κόστος της παράδοσης για παραγγελία σας από την Bestoffers-gr είναι 5 ευρώ . στη διεύθυνση την οποία έχετε υποδείξει, ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

Εμείς, η ομάδα της Bestoffers-gr χρησιμοποιούμε για τις παραδόσεις τις υπηρεσίες της εταιρείας ταχυμεταφορών "Acs courier", και οι συνήθεις ώρες παράδοσης είναι από ώρα 09:00 έως ώρα 17:30.

Η παράδοση γίνεται ακριβώς στη διεύθυνση την οποία έχει υποδείξει ο Χρήστης (ανεξάρτητα αν πρόχειται για διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας).

Πληρωμή

Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, δηλαδή πληρώνετε όταν παραλάβετε το δέμα στη διεύθυνση  την οποία έχετε υποδείξει και πουθενά δεν  συμπληρώνετε  τα στοιχεία από την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα!